Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr tată român, 21 de ani, ucis când livra colete Amazon, în Anglia

Basilica.ro
campanie umanitară, copil, mamă
O campanie de strângere de fonduri pentru familia tânărului tată român din Doncaster care a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce livra colete Amazon, a fost demarată de prietenii acestuia, scrie Doncaster Free Press.
Bogdan Chiriță, în vârstă de 21 de ani, care avea o fiică de trei luni, a murit luna trecută, la câteva zile după ce a fost izbit violent de un autoturism pe Clay Lane, în timp ce căra în brațe colete. O campanie de strângere de fonduri demarată în memoria sa și pentru a-i susține familia îndurerată a ajuns la peste 18.000 de lire sterline strânse, după ce oameni cu inima bună din toată Marea Britanie au donat mii de lire sterline. Bogdan, care era din Costești, Argeș, a fost implicat într-o coliziune cu un Nissan Note portocaliu pe 17 februarie, în jurul orei 14.00. A fost dus de urgență la spital, cu răni grave, dar a murit 4 zile mai târziu.
Florentina Roxana Duicin, care a lansat campania, a declarat: "Situația este complicată pentru partenera lui, deoarece ea a născut în urmă cu trei luni, iar acum ea și fetița au rămas singure și au nevoie de ajutorul nostru. Sper, prin această strângere de fonduri, să le putem oferi o mână de ajutor atât soției, cât și copilului”. Autoritățile din Marea Britanie fac apel la oricine a fost martor la coliziune sau care a văzut oricare dintre părți înainte de incident, să ia legătura cu ofițerii de poliție.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.