Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânără agresată sexual de instructorul cu care efectua ore de conducere - Bărbatul a fost arestat preventiv

catuse politie

Un bărbat de 55 de ani, instructor auto, a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi şantaj, victima fiind o tânără de 18 ani cu care acesta făcea ore de conducere în vederea susţinerii examenului de permis, potrivit Agerpres.

''La data de 9 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat, bănuit de comiterea faptei de agresiune sexuală şi şantaj, în cadrul unui dosar de urmărire penală'', precizează IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, în fapt, la data de 4 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au fost sesizaţi în mod direct de către o tânără, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că, în ziua de 2 octombrie, a fost agresată sexual şi şantajată de către instructorul cu care efectua ore de conducere a autoturismului în vederea susţinerii examenului pentru obţinerea permisului.

''În temeiul sesizării, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat activităţi specifice, context în care, la data de 9 octombrie, l-au prins în flagrant pe bărbatul reclamat, împrejurare în care acesta ar fi încercat să exercite acte de agresiune sexuală asupra persoanei vătămate'', arată IPJ.

La data de 10 octombrie, bărbatul, în vârstă de 55 ani, a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.