Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra agresată sexual dezvăluie noi detalii în cazul Dani Alves: 'A încercat să mă forțeze..'

dani alves

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves este deţinut din 20 ianuarie în închisoarea Brians 2, situată la aproximativ 40 de kilometri de Barcelona, pentru că a agresat sexual o tânără. Presupusa victimă s-a plâns de acte care datează din noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, în toaleta clubului de noapte Sutton, din Barcelona

Aflat în închisoare, brazilianul a acordat un interviu pentru La Vanguardia în luna iunie pentru a-şi cere scuze public soţiei sale. Dar luni, cotidianul madrilen AS a obţinut mărturia presupusei victime în vârstă de 23 de ani. Aceasta a oferit multe detalii despre cele întâmplate, conform news.ro.

"El era în spatele meu, iar eu îl aveam pe vărul meu în faţa mea. Apoi îmi amintesc că s-a îndepărtat şi mi-a făcut semn să vin spre el. Am crezut că poţi să vorbeşti cu el şi să vezi ce vrea şi nu m-am gândit la altceva. M-am dus acolo ca să vorbesc cu el. În niciun moment nu am ştiut unde mă duc. Îmi amintesc că m-am dus acolo unde era el, dar nu-mi puteam imagina unde mă ducea. Am ajuns acolo şi era o uşă, el a deschis-o şi am intrat. Când am intrat, am văzut în ce intram, am văzut că era o toaletă mică, am văzut că era foarte, foarte mică. Cred că atunci a început şocul meu", spune ea.

"Îmi amintesc că s-a aşezat şi am început să-i spun: "Trebuie să plec, trebuie să plec". Îmi amintesc că mi-a ridicat rochia şi m-a făcut semn să mă aşez pe el. Şi a început să-mi spună o mulţime de lucruri. A insistat să îi spun lucruri... şi din acel moment m-am împotrivit (...) M-a rănit la genunchi şi am sfârşit prin a mă răni. A încercat să mă oblige să fac sex oral. M-am tot îndepărtat, până când m-a apucat de gât şi a început să mă pălmuiască", a adăugat tânara.

Fostul jucător de la Barcelona şi PSG a decis, în august anul trecut, să nu facă apel împotriva trimiterii sale în faţa unui tribunal spaniol, pentru a nu întârzia procesul, chiar dacă contestă faptele. Brazilianul în vârstă de 40 de ani nu cunoaşte încă data procesului său şi rămâne în arest preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.