Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra care și-a ucis iubitul milionar a recunoscut totul: Detalii ULUITOARE din dosarul crimei

O crimă uluitoare a îngrozit o ţară întreagă. O tânără şi-a ucis iubitul cu 30 de ani mai mare ca ea apoi a recunoscut totul. Va fi judecată în procedură simplificată.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

Procesul in care Cristina Raceanu e judecata a avut joi primul termen la Tribunalul Timis. "Imi pare rau, dar nu am realizat nimic", a spus tanara in fata instantei, aratand ca nu a avut discernamant, conform adevarul.ro.

Citește și: Ea a fost desemnată top-modelul momentului

Cristina Raceanu a povestit si cum l-a cunoscut pe Dan Ardelean, dar si cum a ajuns sa il omoare cu mai multe lovituri de cutit, in noiembrie 2016: "La inceput nu am avut o realatie. Am avut nevoie de o familie si ei m-au luat la ei in casa si m-au iubit. Am inceput relatia cu el la 16-17 ani. Am fost cu el la psihiatru, am luat pastile, am fost diagnosticata cu schizofrenie usoara si anxietate. (...) Ma evita, ma respingea in unele momente. Ma si lovea, m-a strans de gat, m-a lovit cu piciorul. La noi in casa veneau persoame dubioase. Ma obliga sa ma prostituez. Avea schimbari de comportament si el".

Fratele lui Dan Ardelean, fiica acestuia si mama lui s-au constituit parte civila in dosar solicitand in total daune morale de 1,5 milioane de euro. Cristina Raceanu risca o pedeapsa cuprinsa intre 10 si 25 de ani de inchisoare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.