Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânără din Buzău, adoptată în America la câteva luni după naștere, își caută mama

cauta lupa search

O tânără în vârstă de 24 de ani, născută în Buzău și adoptată la câteva luni de la naștere în America, s-a întors în România să își caute mama biologică. În urmă cu 10 ani, fata a găsit-o pe sora sa, cu un an mai mare, adoptată și ea în SUA, potrivit Mediafax.

Miranda Dumitrescu a scris în grupul „The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României”, cerând ajutorul celor care i-au cunoscut mama biologică pentru a o găsi.

„Salutări din Massachusetts. M-am născut în municipiul Buzău la data de 16 iulie 1996 cu numele de Dumitrescu Miranda. Câteva luni mai târziu am fost internată la orfelinat și de aici, în martie 1997, am fost adoptată de minunata mea familie. Sunt în căutarea mamei mele biologice, Dumitrescu Luminița, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Din documentele mele de adopție reiese două diferite adrese pentru ea: prima pe strada I.H. Rădulescu, nr 23, la familia Durac Manda, iar cea de a doua, cum că ar fi locuit în concubinaj în localitatea Mărăcineni, județul Buzău. În aceste documente mai este menționat faptul că mama mea avea trei copii, doi crescuți de ea, și probabil eu, cel de-al treilea”, scrie tânăra.

În urmă cu 10 ani, Miranda spune că a găsit-o în America, pe sora sa, cu un an mai mare, adoptată, și ea în SUA.

„În documentele noastre de adopție, numele mamei noastre biologice este identic, la fel faptul că suntem din Buzău. Dorim foarte mult să găsim mama și restul familiei noastre din România. Vă rugăm foarte mult să ne ajutați”, mai scrie Miranda.

În grupul „The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României”, mai mulți tineri adoptați în străinătate încearcă să își găsească familia biologică. De asemenea, cei care s-au regăsit au postat emoția regăsirii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.