Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra din Târgu-Jiu care a fost suspectă de coronavirus și a ajuns la spital, apoi a fost externată, a ajuns din nou pe mâna medicilor

coronavirus otopeni epidemie gripa virus boala

Tânăra din Târgu-Jiu care a fost suspectă de coronavirus și a ajuns la spital, apoi a fost externată, a ajuns din nou pe mâna medicilor. I se face un nou test pentru coronavirus, după ce primul ieșise negativ, anunță MEDIAFAX.

Potrivit directorului Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, studenta care s-a întors pe 22 februarie din regiunea Lombardia, Italia, a fost izolată din nou, joi, în Secția de Boli Infecțioase, după ce i s-a făcut rău, în timp ce era izolată acasă.

Citește și: Traian Băsescu explodează: Va arunca în aer!

„Este internată de joi în Secția de Boli Infecțioase. Este în izolator, singură, cu grup sanitar propriu. A prezentat anumite simptome, tușește, are dureri în gât. S-a recoltat testul coronavirus, l-am trimis la București, se așteaptă astăzi (vineri – n.r.) rezultatul. I s-a făcut testul rapid pentru gripă și a ieșit negativ", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dumitru Vienescu, directorul SJU Târgu-Jiu.

Studenta întoarsă din Lombardia a ajuns la spital, prima dată, pe 24 februarie, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la facultate, iar în aceeaşi zi a fost izolată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. După câteva zile a fost infirmată suspiciunea iar tânăra a fost externată și autoizolat la domiciliu.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur: Acest fapt arată cât de bolnavă este România!

O altă femeie de 55 de ani, care s-a întors recent cu autocarul din Italia, a fost izolată în Secția de Boli Infecțioase a SJU Târgu-Jiu, după ce a prezentat simptome specifice coronavirusului.

„Mai este o persoană de 55 de ani, tot la fel cu simptomatologie, tot joi a fost internată, s-au recoltat probe, tot astăzi (vineri – n.r.) așteptăm rezultatul de la Institutul Matei Balș. S-a întors din Italia, din zona de risc", a mai declarat Vienescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.