Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânără însărcinată din Gorj, lovită cu sălbăticie și înjunghiată de soțul drogat: Polițiștii spun că bărbatul și-a bătut soția pentru că era gelos

facebook.com
politia

O tânără de 29 de ani, din județul Gorj, însărcinată în 31 de săptămâni, a ajuns marți la spital bătută cu sălbăticie și înjunghiată în picior de soțul ei, drogat. Polițiștii spun că bărbatul și-a bătut soția pentru că era gelos, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’

Purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu, Ion Borhină, a declarat, pentru MEDIAFAX, că tânăra a fost în pericol să piardă sarcina din cauza loviturilor puternice.

Bohină a spus că femeia a fost bătută cu sălbăticie, având numeroase traumatisme la față, brațe, probabil și o fractură, precum și două plăgi înjunghiate în picior.

Conform aceleiași surse, soțul tinerei, cel care a bătut-o, este suspectat de consum de stupefiante.

Soţul femeii este audiat la această oră la Poliţie.

Primele informații arată că bărbatul a lovit-o pe soția sa marți, când erau în mașină, în localitatea Drăgoieni. Tânăra a scăpat după ce a reușit să sune un bărbat, care a și sesizat Poliția.

Citește și: Teodorovici îi cere demisia lui Cîțu de la ministerul de Finanțe:’A sabotat cursul de schimb’

„La data de 19 noiembrie, polițiștii din Târgu-Jiu au fost sesizați de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că o femeie este agresată de către soțul ei. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din comuna Bălănești, aflându-se pe raza localității Drăgoieni, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Bălănești. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.