Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra rănită în urma exploziei unei butelii va fi transferată Centrul de Arşi la Iaşi

Wikipedia
ambulanta

Tânăra de 20 de ani, rănită în urma exploziei unei butelii de gaz produse luni dimineaţa în localitatea Bistriţa Bârgăului, a suferit arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei, mâinilor, feselor şi genunchilor şi va fi transferată la Centrul de Arşi de la Iaşi, a informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Bistriţa, Camelia Strungari, potrivit Agerpres.

Cea de-a doua victimă, copilul în vârstă de un an al femeii, a suferit o arsură minoră pe un obraz şi a fost externat cu recomandări medicale.

"În urma incendiului izbucnit la o casă din localitatea Bistriţa Bârgăului, la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa au fost aduse două victime, un copil în vârstă de un an şi mama acestuia, în vârstă de 20 de ani. Băieţelul a suferit o arsură minoră de gradul I pe obrazul stâng şi, după ce a primit îngrijirile specifice în UPU Pediatrie, a fost externat cu recomandări medicale. Mama copilului, care a fost adusă intubată de echipajul de terapie intensivă mobilă, a suferit arsuri prin explozie de gradul I şi gradul II pe aproximativ 16% din suprafaţa corpului (la nivelul feţei, antebraţelor, mâinilor, feselor şi genunchilor). Pacienta a beneficiat, la UPU-SMURD, de investigaţii clinice şi paraclinice în urma cărora medicii au decis transferarea acesteia la Centrul de arşi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă 'Sf. Spiridon' Iaşi", a precizat purtătorul de cuvânt al SJCU Bistriţa.

Pompierii care au intervenit la caz au stabilit că incendiul a fost provocat de o explozie la o butelie montată cu o seară în urmă la un aragaz, flăcările afectând întreaga casă, pe o suprafaţă de 120 metri pătraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.