Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul care a provocat distrugeri la Spitalul din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arest

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Tânărul care a provocat distrugeri la Spitalul din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul Poliţiei Judeţene Dolj. Persoanele implicate în altercaţia de pe o stradă din Craiova nu au depus plângere, anunță news.ro.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, în urma probatoriului administrat în cazul scandalului care a avut loc joi dimineaţa pe o stradă din Craiova, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 26 de ani din Craiova. Este vorba de tânărul care a provocat distrugeri la tavanul din rigips la un spital din Craiova. El a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar în cursul zilei de vineri urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

De asemenea, poliţiştii au precizat că nicio persoană dintre cele care au fost implicate în altercaţie nu a dorit să depună plângere prealabilă pentru lovire sau alte violenţe.

Joi dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi că, pe o stradă din Craiova, are loc o altercaţie între mai multe persoane.

Citește și: Rareș Bogdan, răspuns-fulger în locul lui Klaus Iohannis: ‘Încă o mostră de tupeu și sfidare’

"La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, care au restabilit ordinea şi liniştea publică în zona respectivă. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că între mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, aceştia aplicandu-şi lovituri cu pumnii şi picioarele”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa citată menţiona că mai multe persoane identificate la faţa locului au fost duse la sediul secţiei de poliţie, în timp ce alţi doi tineri s-au deplasat pe cont propriu la un spital din Craiova, unde unul dintre aceştia a provocat distrugeri unui tavan din rigips.

Poliţia a intervenit şi în cazul acestui incident, cei doi tineri fiind duşi la sediul unei secţii de politie, pentru continuarea cercetărilor.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.