Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul de 21 de ani din Dolj, arestat pentru furt calificat dintr-o școală în renovare

gandul.info
politist-politia-romana

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Sopot, judeţul Dolj, a fost arestat preventiv sub acuzaţia că a comis mai multe fapte de furt calificat în formă continuată. Poliţiştii care au anchetat activitatea infracţională au constatat că acesta a furat în două rânduri dintr-o şcoală aflată în renovare, dar şi dintr-o locuinţă, unele dintre bunurile sustrase fiind găsite acasă la suspect.

 

„În fapt, în noaptea de 08 spre 09 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Sopot, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în interiorul locuinţei acesteia, din comuna Sopot, de unde i-ar fi sustras mai multe bunuri. Totodată, în noaptea de 13 spre 14 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în incinta unei unităţi de învăţământ, din comuna Sopot, aflată în renovare, de unde ar fi sustras mai multe unelte”, informează, sâmbătă, oficialii Poliţiei judeţene Dolj, potrivit news.ro.

Odată cu extinderea cercetărilor, poliţiştii care anchetează acest dosar au stabilit faptul că în perioada 01.07-31.08.2023 acelaşi bărbat ar mai fi intrat în interiorul aceleiaşi şcoli, de unde a furat mai multe obiecte.

În urma unei percheziţii domiciliare făcute la locuinţa suspectului au fost găsite şi ridicate bunurile sustrase la ultimele două furturi.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut iar vineri, un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă 30 de zile.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.