Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul din Buzău care şi-a incendiat fosta iubită era sub influenţa alcoolului

www.lapresse.ca
băutură, alcool

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul D.C.M., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, moartea victimei fiind violentă, a anunţat luni Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, informează Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul care şi-a ucis fost iubită era sub influenţa alcoolului şi, probabil, a unor substanţe psihoactive, el fiind dus pentru expertiza psihiatrică la Serviciul de Medicină Legală din Buzău.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, în fapt, în sarcina acestuia s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 23 februarie a.c. a mers în apartamentul victimei N.V., asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi a dat foc cu o brichetă, determinând izbucnirea unui incendiu ce a avut drept consecinţă decesul victimei, care a fost găsită de către lucrătorii I.S.U. Buzău decedată, cadavrul prezentând urme de ardere şi carbonizare.

Sursa citată a mai declarat că "din actul medico-legal rezultă că moartea victimei a fost violentă, s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unor arsuri grad. II-IV, pe 100% din suprafaţa corporală, precum şi a intoxicaţiei acute cu monoxid de carbon. Leziunile traumatice - arsuri grad II-IV - s-au putut produce prin expunere la flacără şi au legătură de cauzalitate directă cu decesul".

"La data de 24 februarie, a.c., inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Buzău, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, în cauză, în prezent, inculpatul fiind singura persoană cercetată pentru uciderea victimei", a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.