Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul tenisman spaniol Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Rio de Janeiro, singurul de categoria ATP 500 din America de Sud

tenis

Tânărul tenisman spaniol Carlos Alcaraz (18 ani) a câştigat turneul de la Rio de Janeiro (Brazilia), singurul de categoria ATP 500 din America de Sud, dotat cu premii totale în valoare de 1.660.290 de dolari, în finala căruia l-a învins în două seturi, 6-4, 6-4, pe argentinianul Diego Schwartzman, conform Agerpres.

Alcaraz, pe care mulţi specialişti îl consideră succesorul lui Rafael Nadal, şi-a trecut în palmares al doilea titlu ATP din cariera sa, după cel de la Umag (Croaţia), din vara trecută, ambele pe zgură.

Graţie succesului de duminică, el a devenit cel mai tânăr câştigător al unui turneu ATP 500 de la crearea acestei categorii, în 2009.

De menţionat că turneul de la Rio de Janeiro a fost cel la care Alcaraz a obţinut prima sa victorie în circuitul profesionist, în urmă cu doi ani.

Schwartzman, care a disputat la 29 de ani a 14-a finală din cariera sa, a ratat din nou trofeul în ultima manşă, la fel ca şi în urmă cu o săptămână la Buenos Aires, unde a pierdut titlul în faţa norvegianului Casper Ruud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.