Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tănase Stamule, atac incendiar la adresa primarului Sectorului 1: Acest primar plângăcios s-a lamentat în continuu timp de patru ani

stiripesurse.ro
Tanase Stamule

Prim-vicepreședintele PNL Sector 1, Tănase Stamule, a lansat un atat incendiar la adresa edilului din Sectorul 1, Daniel Tudorache, spunând că „acest primar plângăcios s-a lamentat în continuu timp de patru ani”.

„Să te plângi după patru ani de mandat că nu ai făcut nimic pentru oamenii din sector, din cauza opoziției, înseamnă că tu însuți recunoști că ești incompetent. Acest primar plângăcios s-a lamentat în continuu timp de patru ani, de când a venit la Primărie. S-a plâns de salariul mic, apoi că nu poate lucra liniștit cu mafia imobiliară la PUZ-ul ce i-a fost servit, s-a plâns că prea stăm cu ochii pe ce face el și că îi numărăm pomenile electorale, apoi s-a plâns că niște incompetenți, aduși tot de el, au publicat anunțuri de licitații prin care voiau să împânzească orașul cu patinoare. Și exemplele sunt nesfârșite. În septembrie, îl trimitem acasă, ca să încetăm această tragi-comedie”, a declarat Tănase Stamule, prim-vicepreședinte PNL Sector 1 și posibil candidat din partea liberalilor la fotoliul de primar al acestui sector.

Stamule a declarat că afirmațiile primarului Tudorache făcute la tv, prin care a încercat să justifice cu lipsa PUZ-ului neasfaltarea drumurilor din unele zone sau lipsa oricăror lucrări de canalizare, sunt ”ridicole și inacceptabile”. ”Toate aceste scuze că nu a putut asfalta și aduce canalizare în acele zone din sector sunt ridicole și inacceptabile. Problema cu acest primar este că nu a fost în stare să facă un singur proiect în tot mandatul lui, pe care să îl ducă la bun sfârșit. A vrut să ne bage pe gât un PUZ care servește doar mafiei imobiliare și intereselor personale”, a afirmat liderul liberal.

”Primarul invizibil continuă să își bată joc de așteptările cetățenilor, invocând obsesiv conducerea liberală dinainte. Întrebarea care se pune este ce a făcut el pentru sector, pentru că din mandatul lui rămân doar acestea: trotuare spălate cu banii ce puteau fi alocați pentru repararea școlilor, gazon plantat în plină iarnă, buget votat prin șantaj, în care veniturile sunt crescute fictiv, cartiere întregi lipsite de apă caldă, zero parcări făcute, zero amenajări urbanistice”, a adăugat Stamule.

Acest sector, a încheiat el, a fost obișnuit cu un anumit standard al serviciilor publice, pe care actualul primar l-a călcat în picioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.