Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tănase Stamule: PNL e singurul partid care mai susține cota unică

Tanase Stamule

Profesorul Tănase Stamule susține că la această oră PNL e singurul partid care mai susține cota unică, restul susțin tot felul de modele de impozit progresiv. El spune că a tras această concluzie după ce a avut un maraton de discuții cu mai toate partidele care contează pe eșichierul politic românesc.

În calitate de membru PNL el e de părere că dacă liberalii nu s-ar fi aflat azi în Guvernul României am fi avut poate un impozit de peste 30% pentru toate salariile de peste 8000 de lei.

”Săptămânile acestea am avut zeci de discuții cu toate partidele legate de fiscalitate. În urma acestor dezbateri am tras o singură concluzie care afectează direct o mare parte din electorat.

Singurul partid parlamentar care mai susține cota unică este Partidul Național Liberal. Toate celelalte partide, în frunte cu PSD propun diferite forme de impozit progresiv.

Știu că mulți dintre prietenii mei nu sunt fericiți cu alianța dintre PSD și PNL însa va spun un singur lucru care este 100% valabil.

Dacă Partidul Național Liberal nu ar fi fost la guvernare, astăzi aveam impozit pe venit 30%, pentru toate salariile de peste 8000 de lei.

În funcție de ce se va întâmpla la alegerile de anul viitor vom decide cu toții dacă vrem ca din ianuarie 2025 sa ne reducem voluntar veniturile cu 20%.”, a scris pe pagina sa de Facebook profesorul Tănase Stamule.

_

Tănase Stamule este conferențiar universitar doctor în cadrul Facultății de Administrarea Afacerilor (cu predare în limbi străine) din cadrul Academiei de Studii Economice. Predă cursurile de Managementul Afacerilor și Management Intercultural, în limba germană. Este și Decan al Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul ASE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.