Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tancuri, artilerie şi vehicule blindate uşoare ale SUA au ajuns în Bulgaria

tancuri

Tancuri, artilerie şi vehicule blindate uşoare de recunoaştere ale Infanteriei Marine a SUA au ajuns marţi la o bază militară din Bulgaria, a informat un comunicat transmis de Corpul de Infanterie Marină a SUA din Europa şi Africa.

Folosind acest echipament, infanterişti marini americani se vor antrena alături de unităţile mecanizate ale aliaţilor şi partenerilor, îmbunătăţind împreună capacităţile de folosire a armamentului întrunit şi a tacticilor anti-blindaj, precizează sursa citată.

Însoţite de peste 160 de infanterişti marini, tancurile, echipamentul de artilerie şi vehiculele blindate uşoare de recunoaştere reprezintă Compania de Arme Întrunite. Unitatea va face parte din Black Sea Rotational Force, însă va avea sediul la Poligonul Novo Selo din Bulgaria.

Compania de Arme Întrunite are în prezent planificate trei rotaţii de câte şase luni, deşi este posibil să aibă loc mai multe, se arată în comunicat.

Black Sea Rotational Force este o forţă rotaţională semestrială reprezentată de infanterişti marini şi marinari, capabilă să participe la o gamă variată de operaţiuni militare din zona de responsabilitate a Comandamentului SUA din Europa. Black Sea Rotational Force are sediul la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, în România, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.