Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tanczos Barna, despre demisia lui Florin Cîţu de la şefia PNL: Eu cred că se poate lucra foarte bine cu domnul Ciucă, comunicăm foarte bine

ziarharghita.ro
Tanczos Barna

Ministrul Mediului, Tanczos Barna a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit TV, după demisia lui Florin Cîţu de la şefia PNL, că ”se poate lucra foarte bine cu premierul Nicolae Ciucă. ”Probabil, dacă va fi o singură persoană sau aceeaşi persoană şi preşedinte şi premier se vor scurta anumite procese, se va scurta lanţul decizional”, a mai spus ministrul, potrivit news.ro.

”Lucrurile interne ale PNL nu ne privesc nu le comentez, noi am avut comunicare de cel mai multe ori cu domnul prim-ministru, pentru că este normal, fiind în Guvern, zi de zi comunicând cu dânsul”, a spus Tanczos Barna, adăugând că se cunoaşte de mult timp şi cu Florin Cîţu.

”Sper doar că această schimbare să nu afecteze coaliţia, eu cred că se poate merge mai departe fără să fie sincope şi trebuie să respectăm decizia colegilor din PNL, dacă decid să schimbe preşedintele”, a mai afirmat el.

Ministrul a mai adăugat: ”Eu cred că se poate lucra foarte bine cu domnul Ciucă, comunicăm foarte bine şi este decizia PNL-ului. Probabil, dacă va fi o singură persoană sau aceeaşi persoană şi preşedinte şi premier se vor scurta anumite procese, se va scurta lanţul decizional”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.