Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țara arde și baba se piaptănă! Donald Trump, în plină criză COVID-19: 'M-am săturat să văd meciuri de baseball vechi de 14 ani'

NBC News
Donald Trump

Preşedintele Donald Trump s-a pronunţat în favoarea unei reluări cât mai rapide a competiţiilor sportive din Statele Unite, oprite din cauza pandemiei de coronavirus, care a lovit puternic ţara sa, informează presa americană.

"Trebuie să reluăm sporturile noastre. M-am săturat să văd meciuri de baseball vechi de 14 ani. De fapt, am avut prea puţin timp să le urmăresc, însă este unul dintre sporturile care îmi lipsesc", a declarat Trump cu ocazia unei conferinţe de presă la Casa Albă, conform agerpres.ro.

Marian Godină, pus pe șotii după acordul BOR-MAI: 'În noaptea de Înviere voi fi de serviciu. Să vă aud acum, haterilor!' / VIDEO


Liderul american a anunţat, marţi, crearea un grup consultativ din care vor face parte şi conducătorii celor patru ligi sportive importante din SUA şi alţi manageri sportivi notabili, pentru a stabili modul de repornire a activităţilor economice şi sportive, conform CBS Sports.

Trei dintre cele patru mari ligi sportive profesioniste din Statele Unite - MLB (baseball), NHL (hochei) şi NBA (baschet) - şi-au suspendat competiţiile ca urmare a răspândirii rapide a coronavirusului. Baschetul a fost primul care a anunţat suspendarea sezonului, după ce francezul Rudy Gobert, jucătorul echipei Utah Jazz, a fost testat pozitiv la Covid-19, virusul care terorizează în prezent planeta. Sezonul NFL (fotbal american) este programat să înceapă în toamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.