Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țara cu cei mai mulți deținători de criptomonede

criptotendencia.com
monede virtuale criptomonede

Din dorința de a se îmbogăți rapid și a curiozității, Generația Millennials din India a dus țara pe primul loc în privința numărului de persoane care dețin criptomonede, potrivit The Straits Times.

Un studiu realizat în 50 de țări de BrokerChooser a constatat că India e pe primul loc (peste 100 milioane), urmată de SUA și Rusia.

Mulți dintre ei au intrat în universul cripto anul trecut, când numărul urcând de 7 ori, iar investițiile au urcat de la aproximativ 923 milioane dolari în aprilie 2020, la 6,6 miliarde dolari în mai 2021.

Un alt studiu al companiei britanice Kantar spune că 16% din indienii din mediul urban dețin criptomonede, în special bărbați sub 35 de ani care au un apetit mai mare la risc.

Criptomonedele preferate de indieni sunt Bitcoin, Dogecoin, Ethereum și Binante Coin. Cripto este peste tot unde te uiți în India acum.

Ziarele au pagini întregi despre noi monede. Două platforme indiene de crypto au devenit unicorni. Starurile de la Bollywood, precum Salman Khan și Amitabh Bachman, au lansat o platformă săptămâna trecut în care vin dialoguri din filme, postere și opere de artă în schimbul criptomonedelor.

„Pericolul este că indienii investesc în tot ceea ce este la modă, bun sau rău. În timp ce piața crește și reglementarea guvernamentală întârzie, cel mai bine pentru începători este să învețe și să investească doar ceea ce își permit să piardă”, a spus preşedintele unei companii ce oferă servicii de marketing proiectelor noi blockchain și cripto, Vaibhav Gupta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.