Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țara Galilor a învins Australia la rugby, într-un meci amical disputat pe Principality Stadium din Cardiff

scrumhalfconnection.com
rugby

Selecţionata de rugby a Ţării Galilor a învins la limită, cu scorul de 29-28 (la pauză 16-13), reprezentativa Australiei, într-un meci test disputat sâmbătă seara pe Principality Stadium din Cardiff, conform agerpres.

"Dragonii" s-au impus printr-o lovitură de penalitate reuşită în prelungirile reprizei secunde de Priestland (80+2), în condiţiile în care australienii au evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 15, după eliminarea lui Rob Valetini, care a văzut cartonaşul roşu după un atac periculos asupra unui adversar.

Aceasta este a doua victorie înregistrată de naţionala galeză în meciurile din această toamnă, după cea împotriva Fidji (38-23). Elevii selecţionerului Wayne Privac s-au înclinat în schimb în duelurile cu Noua Zeelandă (16-54) şi Africa de Sud (18-23).

În partida de sâmbătă, punctele Ţării Galilor au fost reuşite de Elias (23), Tompkins (48) - eseuri, Biggar - două transformări (23, 48), patru lovituri de penalitate (6, 16, 38, 66) şi Priestland - o lovitură de penalitate (80+2).

Pentru australieni au punctat Kellaway (3), White (61), Daugunu (71) - eseuri, 2 transformations - O'Connor - două transformări (3, 61), două lovituri de penalitate (19, 28) şi Beale - o lovitură de penalitate (78).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.