Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Targ traditional organizat in Nottingham, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei!

Organizatia Romanilor din East Midlands Facebook

Organizatia Romanilor din East Midlands invita toti romanii la targul traditional organizat u ocazia Zilei Romaniei, care va avea loc la Nottingham, pe data de 4 Decembrie, intre orele 11:00 si 18:00, la Oxford Business College pe Carlton Road, cu intrare libera.

"Sunt invitati toti micii intreprinzatori care vor sa-si vanda produsele sau care vor sa-si promoveze serviciile din Nottingham, Mansfield, Leicester, Derby, Loughborough, Newark, Lincoln,Grantham si imprejurimi", anunta Organizatia Romanilor din East Midlands intr-un comunicat oferit redactiei.

"De-a lungul zilei ne vom bucura, in acorduri de vioara, de muzica romaneasca, vom urmari un documentar de promovare a culturii si traditiilor romanesti, vom asculta colinde interpretate de copiii din comunitate, iar corala Bisericii Ortodoxe din Nottingham va sustine un mic recital."

Rugam micii intreprinzatori sa isi exprime optiunea de a-si rezerva un stand la adresa de email : targromanesc.nottingham@gmail.com.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.