Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgul de Crăciun din municipiul Buzău se va deschide în data de 1 decembrie, în Parcul Crâng

Facebook
decoratiuni craciun

Târgul de Crăciun din municipiul Buzău, care se va desfăşura în Parcul Crâng, se va deschide în data de 1 decembrie, conform hotărârii adoptate vineri de Consiliul local.

Târgul va funcţiona timp de mai bine de o lună, în perioada 1 decembrie 2022 - 7 ianuarie 2023 şi va avea în componenţă o zonă pentru spectacole, una cu căsuţe din lemn unde vor fi expuse şi comercializate obiecte manufacturate, o zonă pentru rulote şi o zonă pentru divertisment şi agrement.

"Târgul de Crăciun în care este integrat şi Orăşelul Copiilor este un proiect cultural care aduce magia sărbătorilor de iarna cu aromele, culorile, luminiţele, brazii, căsuţele, colindele şi zăpada care ne vor ajuta atât pe noi adulţii cât şi pe copii să ne lăsăm fermecaţi de tema acestui târg de poveste", se arată în referatul de aprobare semnat de primarul Constantin Toma, potrivit Agerpres.

Organizarea şi funcţionarea târgului vor fi asigurate de Societatea Comercială "Pieţe, Târguri şi Oboare" S.A. Buzău şi Centrul Cultural şi Educaţional "Alexandru Marghiloman", acesta din urmă fiind implicat în organizarea evenimentelor culturale şi acţiunilor educative dedicate copiilor.

Spectacolele se vor desfăşura pe scena amplasată în zona Obeliscului, iar atelierele cu specific de sărbători dedicate copiilor vor avea loc în Căsuţa lui Moş Crăciun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.