Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgul de Carte de la Novi Sad

facebook
Ambasada României in Republica Serbia anunta printr-o postare pe pagina de facebook, ca participat la evenimentul organizat de Casa de Presă și Editură ,,Libertatea” in data de 09.03.2022 în cadrul Târgului de Carte de la Novi Sad.
Conducerea redacției „Libertatea” a prezentat cu acest prilej cele mai recente titluri publicate de editură, expunând la standul Secretariatului Provincial pentru Educație, Reglementări, Administrație și Minoritățile Naționale – Comunitățile Naționale atât numerele săptămânalului ,,Libertatea” cât și ale revistelor ,,Lumina”, ,,Tinerețea” și ,,Bucuria copiilor”.
Salonului International de Carte din Novi Sad se suprapune anul acesta cu statutul orașului de Capitală Europeană a Culturii, iar în cadrul târgului s-au prezentat 180 de expozanți din șase țări. Cu această ocazie a fost prezentată publicului și lista de activități pe care Casa de Presă și Editură ,,Libertatea” și le propune pentru acest an, 2022 reprezentând un an jubiliar al editurii, deoarece marchează 75 de ani de la apariția primelor cărți de beletristică în limba română literară publicate de editură în Serbia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.