Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgurile de Crăciun au devenit extrem de scumpe. Se plânge lumea de TikTok de prețul micilor și al cârnaților... Craiova, Constanta, București

Targul de Craciun
targul de craciun craiova 2023

Postarea unui bucureștean pe TikTok a stârnit un val de reacții, după ce a arătat într-un clip ce a cumpărat de mâncare cu 92 de lei la Tîrgul de Crăciun din Capitală, din hala Laminorul din Sectorul 3.

Cei mai mulți dintre aceștia s-au arătat revoltați în privința prețurilor considerate exagerate pentru produsele vândute.

Unul dintre ei a comparat prețurile micilor la Târgul de Crăciun din Hala Laminor cu cele de la Obor, spunând că preferă să mănânce mici de la Obor, scrie observatornews.ro.

„Foarte mult! Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile”, este de părere un urmăritor.

O altă persoană este de părere că „În Craiova, cu 90 lei, iei doar cârnatul, o porție de cartofi și o lipie”, în timp ce un altul este convins că "făceam trei grătare cu 92 de lei"

„Să vezi și prețurile din Drumul Taberei...”, ”Dacă îți luai și un gogoșar umplut cu varză dădeai 150 lei”, „Ce ai tu acolo fac maxim 30 de lei cu tot cu suc”, au comentat alți internauți.

„Aproape 20€, exagerat”, „Reciclezi sticla și mai recuperezi din bani” , au spus alții, în timp ce un bărbat de la malul mării l-a consolat: „Ai dat bine, la Constanța la târgul de Crăciun am dat 130 de lei pe 4 mici, 2 cârnăciori, o frigăruie și 2 ape”.

"Laminor Winter Wonderland", deschis până pe 2 ianuarie 2024

"Laminor Winter Wonderland", cel mai mare târg indoor şi outdoor din România, a fost deschispe 30 noiembrie de Primăria Sectorului 3, în incinta halei Laminor, de pe bulevardul Basarabia.

Târgul va fi deschis până pe 2 ianuarie 2024 .Programul târgului este de luni până joi de la ora 11,00 la ora 22,00, iar de vineri până duminică de la ora 10,00 la ora 23,00, a anunțat Primăria Sectorului 3.

Principalele atracții sunt: carusel, party bus, ateliere creative pe teme diverse (decorațiuni, Virtual Reality), spectacole de teatru pentru copii și adolescenți. Moș Crăciun va fi, de asemenea, prezent să împartă cadouri copiilor și să le asculte dorințele.

În curtea halei a fost amenajată o zonă cu mâncare tradițională și nu numai, dar și un patinoar unde intrarea este liberă (sunt acceptate patinele personale, iar cei ce nu dețin unele pot închiria de la căsuța colorată).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.