Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgurile de Crăciun din Europa de Vest sunt înconjurate anul acesta de detectoare de metal, plăci poligonale de beton și militari

stiripesurse.ro
targ Craciun antitero

Europa așa cum ar fi trebuit să fie, era una fără granițe sau restricții în ce privește circulația mărfurilor, a forței de muncă și a locuitorilor ei în scopuri turistice. Dar noua Europă, așa cum a ajuns ea să fie azi, presupune din partea locuitorilor săi, din țările vestice, să trăiască în spatele barierelor din beton, pereților din sticlă anti-glonț și cu soldați patrulând străzile pentru a se simți într-o oarecare măsură în siguranță în orașele lor.

Asta pentru că anul trecut, un refugiat "pașnic", a condus un camion furat într-o piață de crăciun din Berlin, omorând 12 persoane și rănind 56. Adept al Statului Islamic, Anis Amri, a mințit autoritățile germane în ce privește originea lui înainte să vină în Germania și era posesorul a 14 identități false. După atacul său, a călătorit fără probleme în 4 țări și a ajuns în Italia unde a fost împușcat.

In România situația persoanelor aduse sub titlu de refugiați este următoarea până acum: 2,368 de persoane conform ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan care mi-a trimis acestă cifră într-un răspuns la o interpelare, iar ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, mi-a comunicat că țara noastră va prelua în total peste 6,000 de persoane sub statut de refugiați.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.