Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu acuză DNA de scurgere de informații dintr-un dosar în care este citat

tariceanu

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este citat ca martor la sediul DNA Brașov pentru ziua de vineri, 15 aprilie, în dosarul în care sunt anchetați Remus Truică și Paul al României, privind retrocedări ilegale.

Președintele Senatului susține că informația privind citarea acestuia a fost „scăpată” către presă chiar de un angajat al DNA Brașov.

„La invitația DNA Brașov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenta la sediul instituției în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015.(...)  Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informația legată de prezența mea la DNA Brașov era cunoscută doar de subsemnatul și de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic. De regulă, informez cu promptitudine presa despre activitățile mele de interes public, așa cum poate fi apreciată prezența mea la DNA în calitate de martor. De această dată, în mod premeditat, am ținut strict secretă această informație pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informații confidențiale către presă. Cu puțină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: 'Este adevărat că ați fost invitat la DNA Brașov?'. Q.E.D., așa că am hotărât să dau publicității acest comunicat,” transmite Tăriceanu, citat de Hotnews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.