Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu anunţă că senatorul Daniel Zamfir va fi dat afară din ALDE: 'A ales, asta e' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel zamfir

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a anunţat că senatorul Daniel Zamfir şi-a pierdut calitatea de preşedinte ALDE Braşov şi în curând va fi dat afară şi din partid, ca urmare a faptului că acesta a ales să activeze în grupul PSD din Senat.

"Domnul Zamfir a anunţat public. Eu nu am mai vorbit cu el, pentru că nu stau să-l trag de mânecă. S-a hotărât, a anunţat că trece la PSD şi cu asta basta. Cum trece şi cât trece, că trece doar cu jumătatea de sus a corpului nu mă mai interesează. Am luat act de faptul că a trecut la PSD, şi-a pierdut calitatea de preşedinte al filialei Braşov şi bineînţeles că îşi va pierde şi calitatea de membru, nu e niciun fel de problemă. E o chestiune care ţine şi de legea partidelor, nu poţi să fii membru în două partide. A ales, asta e", a declarat Tăriceanu.

Daniel Zamfir a declarat săptămâna trecută că este posibil să se afilieze grupului parlamentar PSD, în condiţiile în care grupul din care face parte se desfiinţează. "Să discutăm şi cu afilierea mea la grupul social-democraţilor. După cum ştiţi, în Parlamentul României există această procedură, parlamentarii, în momentul când se desfiinţează un grup, fie se afiliază unui grup parlamentar existent, fie rămân independenţi. Categoric că a rămâne independent pentru mine nu este o soluţie, eu vreau să promovez nişte legi care să fie votate în Parlamentul României, ca atare, voi lua decizia cea mai favorabilă. Probabil că mă voi afilia grupului PSD, categoric", a precizat Zamfir, la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.