Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, atac devastator la Florian Coldea: 'Ce să-i înveţe pe studenţi? Cum funcţionează statul paralel?'

tariceanu-stirileprotv

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE şi al Senatului României, a lansat un atac dur la adresa generalului (r) SRI Florian Coldea şi la adresa deputatului PNL Marilen Pirtea, cel care, din postura de rector al Universităţii de Vest din Timişoara, l-a invitat pe Coldea să preda stundeţilor din universitatea pe care o conduce.

"Mi se pare regretabil că rectorul universităţii a ajuns să-l invite pe domnul Coldea că ţină cursuri la universitate. Stau şi mă întreb care este considerentul după care domnul Coldea a fost invitat. Profesional stau şi am semne de întrebare. Ce să-i înveţe pe studenţi? Cum funcţionează statul paralel într-un stat de drept? Moral, cu atât mai puţin n-ar avea dreptul să preda studenţilor astfel de enormităţi. Dacă le inoculăm astfel de idei unor tineri care nu au suficiente cunoştinţe şi poate nu au întotdeauna cea mai bună capacitate de analiză, e păcat că pervertim generaţii de studenţi într-un spirit care este specific perioadei comuniste şi sistemelor totalitare - cum funcţionează serviciile de informaţii în colaborare cu procuratura. Asta era România anilor 50 şi 60", a afirmat Tăriceanu.

"Ar fi fost bine ca persoanele din conducerea universităţii să mediteze la o astfel de colaborare şi să nu ofere studenţilor astfel de exemple. Domnul Coldea a fost eliberat din serviciu într-o formulă elegantă, ca să nu se ajungă la un scandal şi altii văd că îl premiază pentru această performanţă. Mi se pare foarte nefiresc", a mai precizat Tăriceanu.

Vezi şi: Primul lucru pe care trebuie să-l faci după ce te trezeşti: Beneficii pentru întreaga zi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.