Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tariceanu, atac la liberali si la Gorghiu. Replica PNL: Stapaniti-va!

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu i-a criticat dur pe fostii sau colegi liberali intr-un interviu acordat joi. Tariceanu acuza PNL-ul de 'basism' si ca nu mai are nicio legatura cu liberalismul. Iar despre co-presedintele PNL Alina Gorghiu a spus ca face glumite de doi bani si ca mai are mult de invatat.

Citește și: DEMISIE ȘOC în cazul mitei lui Liviu Dragnea

”Mă uit astăzi la PNL și văd un singur lucru, o realitate care nu poate fi contestată. PNL nu mai este cel de altă dată. Este, defapt, Partidul Democrat Liberal al domnului Băsescu, cu altă firmă în față. Comportamentul este gen Băsescu. Văd acest acest ”curent politic”, băsismul, întruchipat în PNL. Nu mai are nimic de a face cu liberalismul (...) PNL aplaudă când aude zornăitul de cătușe. Nu mai înțeleg nimic.

Citește și: Sorin Oprescu, suspect de cancer! Procurorii i-au pus microfoane de ascultare în dubă

În schimb, o să spuneți că stă bine în sondaje. Da, stă bine în sondaje în mod real sau în mod artificial. Eu zic în mod artificial. În momentul de față această situație din sondaje generată de transferul de popularitate de la președinte Iohannis către PNL. Uitați-vă ce se întâmplă cu liderii cei mai importanți ai partidului. Grad de notorietate scăzut și sub 20% cotă de încredere la toți. Lucrul ăsta e un mare semn de întrebare.

Vreau să vă spun că dacă ei o să scoată la Primăria Capitalei un candidat cum este parlamentarul Bușoi, atunci vă garantez că va avea un scor mai mic decât scorul partidului. Asta e marea problemă a PNL-ului. PNL-ul în sine nu generează credibilitate, nu vine cu soluții.

Citește și: DEZVĂLUIRILE Elenei Udrea despre ultima mișcare a DNA: S-au dus pentru relația lui cu mine

M-am uitat la dezbaterea moțiunii de cenzură. Nu poți să vii ca lider al partidului de Opoziție, ce te doreșt, mă refer la doamna Gorghiu, cu glumițe de doi bani.

Doamna Alina Gorghiu se află la începutul carierei politice și are șansa să învețe. Dacă va învăța, va progresa”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la DC NEWS.

Citește și: Sorin Oprescu, suspect de cancer! Procurorii i-au pus microfoane de ascultare în dubă

Libaralii au raspuns acestui atac, prin purtatorul de cuvant Ionut Stroe, care ii cere lui Tariceanu sa inceteze atacurile pentru ca sunt irelevante.

"Ce se intampla cu dumneavoastra, d-le Tariceanu?

Cred ca ati depasit cu mult limita confruntarii politice; prin asemenea exprimare deveniti, din pacate, un agresor politic, asemena celora pe care pana acum ceva vreme ii dispretuiati.

V-ati transformati, usor dar sigur, intr-o mare dezamagire pentru multi.

Citește și: Sorina Matei a pierdut procesul cu Victor Ciutacu și a fost CONDAMNATĂ

Opriti atacul la dna. Alina Gorghiu, stapaniti-va pornirea impotriva partidului pe care candva l-ati condus si care v-a oferit multe.

Nu mai purtati grija candidatilor nostri, pentru ca nici noi nu o purtam pe a candidatilor dumneavoastra.

Sunteti atat absorbit de noul dvs limbaj politic si de propriile interese, incat uitati sa va raspundeti la cea mai simpla intrebare a unui mesaj politic: "Cam cat de relevante mai sunt aceste atacuri pentru public?", a scris Stroe pe Facebook.

Citește și: S-a aflat motivul blocării Facebook: Schimbarea revoluționară care are loc

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.