Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela l-a SCOS din sărite pe Călin Popescu Tăriceanu: Un strănut te poate duce la PUȘCĂRIE? Pe ce lume trăim?

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Senatorul ALDE Călin Popescu Tăriceanu se revoltă după declarațiile ministrului de Interne, Marcel Vela, care a sfătuit românii să sune la 112 dacă cineva își dă jos masca și strănută lângă ei. Ulterior, Vela a acuzat presa că a înțeles greșit, susținând că se referea că doar bolnavii de coronavirus vor avea dosar penal dacă strănută în public fără mască. Numai că românii nu au de unde să știe dacă cei care strănută au sau nu coronavirus, așa că toate incidentele ar trebui să fie raportate la 112 pentru a se face verificări.

Citește și: Alexandru Rafila SEMNALEAZĂ ABERAȚII legate de amenzile aplicate: oamenii care fac mișcare în AER LIBER NU pun în pericol sănătatea nimănui

"O declarație a ministrului Vela a șocat o țară întreagă: „Când vedeți că cineva strănută și nu are mască puteți suna la 112, e în zona penalului”.

Ce să înțelegem de aici? Că în starea de alertă dl Vela îi va vâna cu poliția pe românii care strănută? Păi atunci, dacă e așa, înseamnă că și dl Predoiu pregătește închisorile (pentru că, după cum zice dl Vela, sunt niște penali cei care strănută).

Pe ce lume trăim? Sau mai bine zis, în ce lume ne propune PNL să trăim? Un strănut te duce la pușcărie? Când comuniștii au venit la putere, dacă erai moșier sau chiabur te sălta securitatea. Acum, PNL face totul mai simplu: un strănut te rezolvă pe viață!", scrie Tăriceanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.