Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, avertisment pentru ALDE

tariceanu

Calin Popescu Tariceanu le-a spus, vineri, membrilor PLR, înaintea Congresului de fuziune cu PC, ca mutarea politica nu este 'o bagheta magica' care sa aduca voturi noului partid ALDE si ca este nevoie de 'osteneala' pentru a deveni o alternativa la PSD si PNL.

"Nu este bagheta magica, nu va asteptati că simplul anunt privind fuziunea ne va duce la o crestere instantanee, fara osteneala, in fata electoratului. Osteneala noastra, efortul nostru, trebuie sa fie consistente. Avem un obiectiv ambitios in fata si fuziunea nu este decat o etapa intermediara", le-a spus Tariceanu membrilor PLR în Congres.

"E regretabila polarizarea de pe scena politica, dominata de PSD si PNL, iar romanii au refuzat sa ofere monopolul unui singur partid. Cred ca monopolul politic al unui singur partid ar fi extrem de nociv pentru societatea romaneasca. Ne dorim sa ne prezentam in fata electoratului ca fiind a treia forta politic civica, liberala, care sa reprezinte alternativa la aceste doua formatiuni consecrate. Este nevoie de a treia cale in Romania", a mai declarat Tariceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.