Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu denunţă 'fake news-uri' de campanie: 'Nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD'

Facebook
Marcel Ciolacu Călin Popescu Tăriceanu Ciolacu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE, dezminte o informaţie apărută în presă, conform căreia ar urma să candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD. Tăriceanu afirmă că îşi doreşte o alianţă cu PSD la parlamentare, dar dacă aceasta nu se va realiza, nu va accepta o canddatură sub sigla PSD.

"Continuă „fake news-urile” din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aș candida la alegerile parlamentare pe listele PSD!

Realitatea este mai simplă: sunt cel care am susținut și susțin că ar fi benefică o alianță ALDE, PSD și Pro România ca o construcție care se poate opune mai eficient dictaturii PNL-iste. Dacă această alianță nu se poate face nu este din cauza noastră și nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică. ALDE va rămâne apărătorul drepturilor și libertăților cetățeanului și al nevoii de a fi respectată legea. Vom continua să ne opunem încălcării Constituției de către dl Iohannis și îl vom sancționa în orice mod vom putea.

Așa că cine își freacă lăbuțele că scapă de noi trebuie să-și pună pofta în cui. Țineți minte trei cuvinte: ALDE merge înainte!"

PSD nu va face alianţă cu ALDE, PPUSL sau ProRomânia la alegerile parlamentare din decembrie, susţin surse politice pentru ziarul "Adevărul". Sursa citată notează că pe listele PSD vor candida, la bucată, membri ALDE şi PPUSL. Călin Popescu Tăriceanu e în discuţii avansate cu Marcel Ciolacu, în timp ce Dan Voiculescu, patronul Antena 3, cere mai multe locuri eligibile în schimbul susţinerii mediatice, susţin sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.