Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, despre posibilitatea sesizării CCR în cazul conflictului Președinte -Guvern pe tema remanierii: Se poate merge pe sesizare și în cazul amânării

realitatea.net
Calin Popescu Tariceanu

Președintele ALDE; Călin Popescu Tăriceanu, susține că se poate merge pe varianta sesizării CCR și în cazul amânarii semnării demisiei unor membri ai guvernului de către președintele României, menționând că urmează a se lua o decizie in coalitie.

"Nu am discutat acest lucru cu colegii din PSD. O să discutăm pentru că așa am fost anunțați, că președintele va decide după 1 decembrie. Cu toate că CCR a adăugat la Constituție dând posibilitatea președintelui să respingă o propunere o singură dată și motivat, dacă acest lucru nu se întâmplă desigur că sesizarea CCR devine obligatorie. Se poate merge pe o sesizare pentru că în temeiul colaborării loiale între instituții acest lucru nu poate fi amânat decât dacă există cauze obiective. Nu știu care ar putea fi cauzele obiective. Rămâne să ne hotărâm și să vedem dacă facem sesizarea în aceste condiții", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.