Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, dezamăgit de PSD, vorbeşte despre ruperea coaliţiei: 'Nu suntem legaţi ombilical de guvernare'

Inquam Photos / George Calin
dancila tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, se declară dezamăgit de comportamentul PSD faţă de partidul său. Preşedintele Senatului afirmă că există posibilitatea ieşirii de la guvernare, mutare cerută de unii dintre colegii săi.

"Sunt colegi care nu cred că mai are vreun sens. Sunt nemulțumiți. (...) Nu suntem legați ombilical de guvernare", a declarat Tăriceanu, la emisiunea România 9 de la TVR.

Liderul ALDE susţine că nu se teme de pierderea funcţiei de preşedinte al Senatului: "Funcția de președinte al Senatului este una extrem de onorantă pentru mine, dar nu sunt legat de chestia asta. Nici pe colegii mei miniștri nu i-a născut mama miniștri."

"Am crezut că față de modul extrem de sincer al nostru de a ne comportă în coaliție vom avea parte de un tratament pe măsură", mai precizat Tăriceanu.

Preşedintele ALDE reproşează PSD şi faptul că pregăteşte o rectificare bugetară fără să se consulte cu partenerii de guvernare.

"Era normal să primim o propunere de rectificare pe baza căreia să facem propuneri, să venim cu comentarii și propuneri. Am văzut o lungă lista de amputari de buget, pentru că veniturile nu sunt la nivelul preconizat. Dar trebuie să existe o logică și nu știu dacă există una", a explicat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.