Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, explicaţii privind negocierile pentru funcţiile din Guvern

Tariceanu

Liderul Partidului Liberal Reformator (PLR), Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca nu a negociat cu prim-ministrul Victor Ponta numarul de portofolii pe care formatiunea sa ar urma sa-l detina în Guvernul restructurat.

'Nu am negociat cu prim-ministrul nici numarul de portofolii, nici care vor fi acelea. Insist ca înainte de aceasta discutie sa convenim care vor fi principalele directii de actiune, în baza programului USL, programului politic care a fost validat în 2012 la alegeri si, ulterior, pe baza caruia Guvernul a primit votul de învestitura. Cred ca actiunea politica e mai importanta. Noi trebuie sa raspundem asteptarilor cetatenilor. Cetatenii asteapta nu atât sa vada cine ajunge ministru, ci cum se va schimba viata lor în bine, vor sa vada capacitatea noastra de a cuprinde si de a gasi raspunsuri adecvate la problemele lor', a spus Tariceanu, luni, la Palatul Parlamentului.
El a precizat ca insista pentru un document politic care sa sintetizeze actiunea viitoare a Guvernului.
'Insist sa avem, înainte de orice, un document politic care sa sintetizeze actiunea viitoare a Guvernului. Apoi o sa discutam si de portofolii, si de persoane. (...) O sa ma vad cu prim-ministrul astazi, în zilele urmatoare, probabil o sa avem mai multe ocazii sa discutam aceste chestiuni. (...) În mod normal trebuie sa asteptam decizia UDMR, care se va lua pe 13 (decembrie n.r.), daca ramâne, continua sau se retrage de la guvernare. Pâna atunci trebuie sa ne facem calendarul în consecinta', a precizat presedintele PLR.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.