Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, ieşire nervoasă la adresa Sputnik şi Realitatea TV: 'Instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român'

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu reacţioneză dur la un articol din publicaţia de propagandă rusă Sputnik, dar şi la adresa Realitatea TV şi a altor instituţii de presă care citează Sputnik. Totul a plecat de la o ştire în care Tăriceanu era prezentat în mod cert ca viitor candidat comun PSD-ALDE la prezidenţiale.

"Decizia privind candidatura mea la Președinția României nu se ia când anunță propaganda altor state și presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv și alte instituții media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român.

Remarc o tendință de implicare a unor factori de influență străini, din zone aflate în afara democrațiilor consolidate, în disputele politice din Europa și Statele Unite.

Indiferent care sunt simpatiile și antipatiile pe plan intern, cred că avem toți responsablitatea de a descuraja astfel de acțiuni", scrie Tăriceanu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Planta care regenerează ficatul și ajută alte organe: O cură de două săptămâni face minuni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.