Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu îi atacă pe favoriții lui Ponta: 'O gogoaşă, un partid neo-fascist'

tariceanu ponta

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi copreşedinte ALDE, a comentat sâmbătă, la un eveniment de partid, o eventuală concurenţă sau colaborare cu Partidul România Unită, formaţiune care a transferat mai mulţi parlamentari în ultima perioadă şi care se bucură de susţinerea declarativă a lui Victor Ponta.

Vezi și: Tăriceanu se roagă 'în fiecare seară' pentru copreședinții PNL

Referitor la o posibilă concurență în alegeri, din partea PRU, Călin Popescu Tăriceanu a spus: „Acest subiect de care m-aţi întrebat e din această categorie, o gogoaşă care s-a umflat şi cu ajutorul neprecupeţit al mass-media, fără îndoială, şi care nu are nimic de substanţă. Dacă e să discutăm în plan politic, subiectul a fost abordat pe larg de profesorul Daniel Barbu şi vreau să vă spun că noi ca partid de esenţă nu numai liberală, dar şi democrată, respingem orice discurs naţionalist, xenofob, de genul celui care urmează să fie promovat de acest partid. Cred că România trebuie să rămână şi cetăţenii români, ancoraţi la valorile democrate şi nu trebuie să se lase cetăţenii seduşi de aceste formaţiuni şi de aceste discursuri care sunt extrem de periculoase.”

Totodată, referitor la problema unei posibile competiții electorale dintre ALDE și PRU, senatorul Daniel Barbu a completat: „Nu practicăm acelaşi sport, de aceea nu putem fi în competiţie cu ei. Noi suntem un partid democratic, ei sunt un partid neo-fascist, joacă în altă parte, nu ne întâlnim niciodată – nici pe acelaşi electorat, nici pe aceleaşi valori.”

Vezi şi: Decizii la ALDE: Cât costă să candidezi la parlamentare. Nicio restricție pentru candidații penali

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.