Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu îl acuză pe Ludovic Orban că vrea vândă străinilor companiile românești: 'Nu m-aș mira să le fi spus printre rânduri că are grijă de asta'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Călin Popescu Tăriceanu

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a comentat declarațiile făcute de premierul Ludovic Orban, care anunța din Franța faptul că România urmează să realizeze 3.000 de km de autostradă și drumuri expres, precum și peste 2.500 de kilometri de cale ferată. Liderul PNL s-a întâlnit marți cu reprezentanții mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizații patronale franceze - MEDEF (Mouvement des Entreprises de France).

Citește și: Interesele Rusiei în Balcani! 'Influența nocivă' a rușilor în regiune. Serghei Lavrov: 'De unde vine?'

Observațiile lui Călin Popescu Tăriceanu fac referire la faptul că Orban a ales să prezinte acest proiect major în fața francezilor, nu în fața românilor.

„O știre care risca să treacă neobservată. Aflat în vizită la Paris, Prim-ministrul României a prezentat programul de guvernare investitorilor francezi. El le-a spus constructorilor francezi că, în viitorul mandat, guvernul PNL intenționează să construiască 3.000 km de autostradă.

Vi se pare ceva straniu în această știre? Nu aia cu 3.000 de km mă refer, că știm că aceea e o minciună electorală! Mă refer la faptul că Prim-ministrul României prezintă programul în Franța și nu în România! El nu a venit să discute acest program cu constructorii români, el i-a invitat direct pe francezi să le dea acești bani!

Nu m-aș mira ca Ludovic Orban să le fi spus printre rânduri că are grijă să pună economia pe butuci, așa că, începând de la anul, companiile românești vor fi numai bune de a fi cumpărate de cele străine!”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Zi decisivă pentru Liviu Dragnea și Carmen Dan: Tribunalul decide dacă trebuie anchetați în dosarul 10 August .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.