Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu intervine în scandalul în care este implicat Cîţu: 'Spectrul plecării de la guvernare a început să-i bântuie și atunci pârjolesc totul'

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu reacţionează la scandalul în care este implicat Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice. Acuzat că a desfiinţat un întreg compartiment din minister pentru ca familia sa să câştige un proces chiar împotriva instituţiei pe care o conduce, Cîţu este luat la ţintă şi de liderul ALDE, care susţine că ministrul este într-un evident conflict de interese.

"DL CÎȚU Jr ȘI FAMIGLIA

Dl Cîțu Jr îi acuză pe toți cei care îi semnalează că este într-un conflict de interese, mare cât terenul pe care vrea să-l dea părinților lui, de faptul că stau în calea fericirii poporului și îi sabotează acțiunile economice majore pe care el le-ar întreprinde dacă ar fi lăsat.

În fapt, dl Cîțu Jr face ce știe acest guvern să facă mai bine: propagandă și agitație politică. În spatele lor “noii liberali” = îmbogățiții coronavirusului își umplu buzunarele din contracte cu dedicație sau din retrocedări dubioase. Cred că spectrul plecării de la guvernare a început să-i bântuie și atunci pârjolesc totul", scrie Tăriceanu pe Facebook.

Liderul ALDE face trimitere la un articol în care este prezentat procesul în care părinţii lui Florin Cîţu se judecă cu ministerul Finanţelor. "Noi dovezi care arată fără putință de tăgadă că dl Cîțu Jr este într-un evident conflict de interese fiind beneficiarul de fapt al terenului în valoare de 10 milioane de euro pe care părinții lui îl vor lua prin complicitatea ministerului pe care dl Cîțu Jr îl mai conduce. Și cum guvernarea se apropie de sfârșit și nervozitatea e mare!", mai scrie liderul ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.