Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, iritat de întrebarea privind susținerea lui Remus Pricopie: 'Nu l-am auzit pe Marcel Ciolacu pronunțând numele ALDE'

Facebook
tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la Digi24, că se va consulta cu colegii din conducerea partidului, înainte de a lua o decizie cu privire la susținerea unei propuneri pentru funcția de premier, după ce Guvernul Orban a fost demis, miercuri, în urma moțiunii de cenzură inițiată de social democrați și UDMR.

Cosmin Prelipceanu: Susțineți varianta de ministru PSD – Pro-România?

Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE: De unde ați tras concluzia că o susținem?! Întrebați-mă altfel: aveți vreo propunere de prim-ministru, intenționați să susțineți pe cineva care este piață?

Citește și: Rareș Bogdan este pompierul de serviciu și explică ultima mare măsură a Guvernului Orban

Cosmin Prelipceanu: Ne spuneți să nu-l credem pe Marcel Ciolacu?

Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE: Eu nu l-am auzit pe Marcel Ciolacu pronunțând numele ALDE în susținerea unui prim-ministru. Marcel Ciolacu nu a spus că ALDE susține candidatul la prim-minitru pe care PSD dorește să-l facă. V-o spun foarte clar și răspicat. După votul care a avut loc, în mod normal, trebuie făcută o serie de pași constituționali și în același timp ar trebui să aibă loc și o serie de consultări politice, pe lângă cele pe care le face președintele. Normal ar fi să existe contacte între partide pentru a se vedea dacă există posibilitatea formării unei majorități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.