Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu: Nu trece o singură zi în care Iohannis să nu arunce în spațiul public o temă care să mai dezbine națiunea

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

„Virusul pândește doar în grădinițele și creșele de stat, în vreme ce din cele private fuge ca dracul de tămâie!” este, cel mai probabil, expertiza, în baza căreia Klaus Iohannis și Guvernul Orban au luat decizia ca de pe 15 iunie să se deschidă DOAR grădinițele și creșele private, susține liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Un studiu al experților de la Palatul Cotroceni arată fără putință de tăgadă că virusul pândește doar în grădinițele și creșele de stat, în vreme ce din cele private fuge ca dracul de tămâie! Probabil că pe această “expertiză” dl Iohannis și “Guvernul Meu” își bazează hotărârea ca de pe 15 iunie să se deschidă DOAR grădinițele și creșele private! Sau poate PNL-iștii și-au tras niște grădinițe particulare și nu vor concurență de la cele de stat? Serios, ce fel de motive serioase poți să invoci ca să nu le deschizi și pe cele de stat, dând astfel șansa și celor cu venituri mai mici să-și lase copiii la grădiniță sau creșă și să poată merge liniștiți la muncă (care mai au loc de muncă)?!

Nu trece o singură zi din viața noastră în care dl Iohannis să nu arunce în spațiul public o temă care să mai dezbine națiunea. A început cu alungarea din spitale a pacienților cu alte boli decât COVID-19. A continuat cu izolarea exagerată a persoanelor vârstnice și a mers și mai departe cu incitarea la ură între români și maghiari. Astăzi este rândul românilor cu venituri mai mari să fie puși împotriva celor cu venituri mai modeste. Rezultatul? Suferința copiilor și a părinților deopotrivă!”, a scris Tăriceanu pe pagina de Facebook.

Tăriceanu reamintește că ALDE nu va vota prelungirea stării de alertă.

„Fiecare zi care trece ne mai dă o dovadă de cât de strâmb și complet lipsit de logică este acest Guvern. ALDE nu va vota prelungirea unei stări de alertă la nivel național. ALDE susține revenirea la o normalitate responsabilă și intervenția cu stări excepționale doar în județele sau orașele unde ar putea apărea focare de infecție cu noul coronavirus. Menținerea unei stări permanente de panică este doar o manevră electorală a dlui Iohannis și a Guvernului Său, o manevră care ne afectează negativ pe noi toți”, mai spune Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.