Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu o încurajează pe Firea cu privire la referendumul pe taxa Oxigen: 'Nu există o soluție perfectă'

realitatea.net
Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat, vineri, la referendumul inițiat de primarul general al Capitalei privind introducerea taxei Oxigen în Capitală. Tăriceanu a punctat că „nu există o soluție perfectă”, întrucât „orice soluție creează și nemulțumiri”, însă, dacă se vine cu un proiect concret, românii nu se vor revolta.

Citește și: USR prezintă 'lista transferurilor' de primari și parlamentari ex-PSD la PNL în prag de alegeri: 'Încearcă să-i păcălească iar pe români?'

„Eu cred că trebuie o consultare a cetățenilor. Nu există o soluție perfectă. Orice soluție creează și nemulțumiri. Eu nu pot să nu observ că acestă comoditate a mașinii duce la trafic, poluare. Aici văd și rolul societății civile. Ar trebui să se genereze debateri. Să nu se creadă că măsurile luate sunt împotriva lor.  Sunt luate pentru sănătate lor.

În Paris sunt luate măsuri drastice pentru limitarea mașinilor în trafic. La noi exista un decalaj. Nu știu dacă va fi revoltă. Dacă se vine cu o soluție, să fie dezvoltată linia de metrou, tramvai, se poate. Folosirea mașinii uneori poate deveni un calvar”, a spus Călin Popecu Tăriceanu, la Libertatea.live.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat, joi, pe Facebook, un referendum, prin care bucurestenii sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen.

Intrebarea la care locuitorii Capitalei sunt indemnati sa raspunda este "Sunteti de acord cu interzicerea circulatiei masinilor care polueaza in centrul orasului si cu introducerea vinietei Oxigen pentru restul Bucurestiului?" si a fost publicata joi de Gabriela Firea pe Facebook.

Raspunsurile sunt asteptate pe pagina de socializare sau pe e-mail pana luni, 24 februarie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.