Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR prezintă 'lista transferurilor' de primari și parlamentari ex-PSD la PNL în prag de alegeri: 'Încearcă să-i păcălească iar pe români?'

USR a prezentat, pe Facebook, „lista transferurilor ” de primari și parlamentari ex- PSD la PNL în prag de alegeri locale. Partidul condus de Dan Barna a adăugat ca aceste mutări PSD - PNL au loc în  timp ce liberalii „vorbesc despre realizarea marilor reforme de care România are nevoie” și despre repararea „nenorocirilor lăsate de PSD”.

Citește și: El este românul care a fost UCIS în atacul din Germania: Familia nu are bani să îl aducă în țară, iar MAE nu a luat legătura cu ea

„Cazul primarului Mihai Chirica, înregimentat în PNL după ce a făcut politică și a fost ales sub sigla PSD, nu este singular.

Pe zi ce trece crește lista transferurilor pe care PNL le face în timp ce vorbește despre „realizarea marilor reforme de care România are nevoie” și despre repararea „nenorocirilor lăsate de PSD”.

Să înțelegem că repară răul făcut de PSD cu oamenii PSD tocmai pentru că sunt cunoscători ai „mecanismului”? Sau că încearcă să-i păcălească iar pe români?

#AceeașiMăriecualtăpălărie”, se arată pe pagina de Facebook a USR.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.