Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, reacţie FURIBUNDĂ la discursul şefei DNA: 'Kovesi nu vede BÂRNA din ochiul ei...'

tariceanu

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o replică dură la discursul susţinut seara trecută de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Liderul ALDE susţine că instituţia condusă de Kovesi nu este supusă niciunei presiuni, în schimb, în urma dezvăluirilor din ultima perioadă, se confruntă cu grave probleme de credibilitate.

"Am văzut câteva extrase în presă ale discursului doamnei Kovesi. Am impresia că dânsa nu vede bârna din ochiul ei, al instituţiei, dar caută să găsească defecte în ochii altora. Cred că instituţia nu e supusă niciunei presiuni. E interesul public, firesc, pe care toţi cetăţenii îl au cu privire la funcţionarea justiţiei. Dezvăluirile din ultima perioadă din cadrul DNA pun serios sub semnul întrebării funcţionarea corectă, în respectul drepturilor fundamentale,care sunt grav încălcate. Aici, CSM, Inspecţia Judiciară au un rol determinant pentru a restabili încrederea românilor în justiţie.", a declarat Tăriceanu.

"Eu vreau să subliniez un lucru: Parlamentul, ca instituţie, priveşte cu mare atenţie problemele care sunt legate de drepturile fundamentale ale individului, dar problema justiţiei ţine de ministrul Justiţiei şi de CSM", a completat Tăriceanu, întrebat dacă se impune o discuţie cu ministrul Justiţiei şi cu partenerii de coaliţie.

Citeşte şi: Lovitură GREA pentru evazionişti: Percheziţii AMPLE în Bucureşti şi alte patru judeţe, într-un dosar cu un prejudiciu IMENS

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.