Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu se distanţează de PSD după incidentele de la mitinguri: 'Trebuie respectat dreptul fiecăruia de a protesta'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragnea Tariceanu Dragnea

În plin scandal general de ridicarea unor protestatari de către jandarmi, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea la Topoloveni, Călin Popescu Tăriceanu susţine dreptul la protest al oricărui român. Liderul ALDE susţine că unele proteste au chiar o doză de umor.

CITEȘTE ȘI: Creierul preferă ciocolata. Reputatul profesor neurolog Vlad Ciurea ne dezvăluie toate secretele

"Putem acuza politicienii de scandal în politică, dar nu cred că este cazul să vorbim de violenţe. Violenţe au fost în Paris, violenţe au fost în alte ţări unde au murit oameni pe străzi în înfruntări. România nu este în acesată situaţie, din acest punct de vedere noi putem să le dăm lecţii altor ţări. Cât priveşte manifestările unora , vreau să spun doar că pentru noi, cei din ALDE, contează în primul rând libertatea de exprimare, este esenţa acestui partid. Unele proteste au avut şi o doză de umor, altele, poate, mai puţin inspirate, dar cred cu tărie că ce trebuie respectat dreptul fiecăruia de a protesta, daca aşa consideră. Nu trebuie însă să pierdem din vedere şi un alt aspect: să nu lăsăm zgomotul de fond să distragă atenţia de la temele importante despre care vorbeam", afirmă Tăriceanu, într-un interviu pentru Mediafax.

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat sâmbătă că depune plângere penală împotriva şefului dispozitivului de jandarmi din Topoloveni care i-au luat cu duba pe protestatarii anti-PSD, în timpul vizitei lui Liviu Dragnea de vineri. Anterior, protestele de la mitingul PSD de la Iaşi au stârnit reacţii de revoltă, după ce unii protestatari au aruncat cu bani în persoanele care participau la evenimentul de campanie al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.