Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tariceanu spune care sunt diferenţele dintre el şi Ponta

Candidatul independent la functia de presedinte Calin Popescu Tariceanu, sustinut de Partidul Liberal Reformator (PLR), a declarat joi, la Râmnicu Vâlcea, ca exista diferente între programul sau politic si al premierului Victor Ponta.

'Sunt diferente mari între programul meu si al domnului Ponta. În primul rând, exista o diferenta ideologica, eu sunt liberal, de centru-dreapta, domnia sa este de centru-stânga. Eu am totusi o experienta în spate care nu este egalata cred de niciunul dintre contracandidati, nici de domnul Victor Ponta. Si mai mult decât atât experienta nu este o simpla carte de vizita pe care scrie ca am fost prim-ministru si atât. Eu am fost prim-ministru si România în acea perioada a realizat câteva lucruri importante. Nu am sa fac acum o expunere exhaustiva a realizarilor, a reusitelor pentru România, dar aderarea la UE nu cred ca este un lucru minor, cred ca este unul din cele doua proiecte majore pe care le-a avut România dupa 1990, proiecte de tara', a precizat Tariceanu.
Potrivit acestuia, un alt lucru important a fost legat de nivelul de crestere economica care a caracterizat acea perioada si de nivelul de trai al românilor, concretizat în cresteri de salarii, de pensii, investitii.
El a adaugat ca îsi va 'pastra gloantele pentru turul II'.
'Am si eu strategia mea, îmi voi pastra gloantele pentru turul II în care ma voi confrunta cu domnul Victor Ponta. Într-o dezbatere publica pe care sper sa o am cu domnul prim-ministru Victor Ponta o sa am posibilitatea sa accentuez lucrurile care ne separa si modul în care vedem fiecare România si proiectul de tara', a mai spus fostul premier.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.