Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţării Galilor va înfrunta Noua Zeelandă, Australia, Argentina şi Georgia pe Principality Stadium din Cardiff, în această toamnă

Agerpres.ro
Rugby Europe Championship

Echipa de rugby a Ţării Galilor, antrenată de Wayne Pivac, are un program consistent de meciuri test în toamnă, când va înfrunta Noua Zeelandă, Australia, Argentina şi Georgia pe Principality Stadium din Cardiff, a anunţat Federaţia galeză de rugby (WRU), citată de Reuters.

Pe 5 noiembrie, contra All Blacks, XV-lea Ţării Galilor va fi în căutarea primei sale victorii din cei 69 de ani de confruntări, începând cu anul 1953, conform Agerpres.

Următoarea săptămână, pe 12 noiembrie, vine rândul Argentinei, iar pe 19 noiembrie este programat duelul cu Georgia, echipă pe care galezii o vor înfrunta şi în Grupa C a Cupei Mondiale 2023.

Australia este ultima adversară a Ţării Galilor din această toamnă, pe care echipa europeană a învins-o în ultimele lor înfruntări.

''Aceste meciuri, alături de cele de la Six Nations 2023 vor forma o parte vitală a pregătirii pentru Cupa Mondială'', a declarat directorul executiv al WRU, Steve Phillips.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.