Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TAROM îl amenință cu instanța pe șeful ANAT după declarațiile privind eventualul faliment al companiei aeriene

tarom

TAROM riscă să intre în faliment de la 1 octombrie, a declarat, Alin Burcea, prim-vicepreşedinte ANAT. Acesta a subliniat că, de 10 ani de când sunt probleme la TAROM, nu a văzut niciun interes pentru redresarea companiei și a dat exemplu compania Paralela 45 pe care o conduce și care ar fi renunțat la 90 la sută din zborurile charter cu Tarom.

În replică Tarom a emis un comunicat de presă prin care susține că declarațiile oficialului ANAT îi aduc un grav prejudiciu de imagine, drept pentru care își rezervă dreptul de a se adresa instanței:

Vezi și: Liviu Dragnea, atac dur la Dăncilă şi Toader: 'A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii. Doamna prim-ministru trebuie să ia o decizie'

”Compania TAROM dezmite informația apărută azi, 05 Aprilie 2019, în spațiul media referitor la declarația Dlui Alin Burcea prim-vicepreședinte ANAT.

Informațiile apărute nu corespund realității, acestea fiind publice atât în Monitorul Oficial cât și pe site-ul oficial www.tarom.ro.  Este regretabil faptul că reprezentanții mass media au preluat o părere personală fără să verifice corectitudinea informațiilor cu reprezentații Companiei.

Aceste articole ne aduc un prejudiciu de imagine, Compania se declară lezată și își rezervă dreptul de a acționa în instanță.

Reiterăm deschiderea Companiei de  a comunicat periodic deschis și transparent cu reprezentanții mass-mediei, repectând totodată normele și procedurile impuse de Lege.”, se spune în comunicatul remis STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.