Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Liviu Dragnea, atac dur la Dăncilă şi Toader: 'A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii. Doamna prim-ministru trebuie să ia o decizie'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a răbufnit după scandalul ordonanţei de urgenţă pe tema justiţiei.  Acesta îi critică pe Viorica Dăncilă şi Tudorel Toader pentru că timp de luni de zile nu au luat o decizie.

"Eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat. Vedeam aşa un fel de teatru. Îi vedeam pe unii de la Bruxells care ţipau şi ai noştri de la Guvern care şi ei ţipau 'Cum vă permiteţi?'. Dar şi unii, şi alţii ştiau că nu se dă ordonaţa. Atunci pentru ce era acest teatru?

Domnul ministru Toader trebuie să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Mulți colegi au spus că intenția lui a fost să ridice aceste subicte să discutăm trei luni. Cer guvernului în mod ferm să înceteze cu această discuție nesfârșită. Parlamentul începuse procedura de finalizare a codurilor după verificarea CCR. A fost o greșeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da această ordonanţă, ca să ajungă până la urmă să meargă cu 7-8 articole la Bruxelles, într-o mare umilință. Parlamentul trebuie să își urmeze cursul. Nu putem lasa să se discute despre niște teme parazite luni de zile. Aici doamna prim-ministru trebuia să ia o decizie: vrea să îl mențînă, nu vrea să îl mențină (pe Tudorel Toader în Guvern, n.r.)", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă în opinia sa Tudorel Toader ar trebui remaniat, Liviu Dragnea a răspuns: "Răspunsul este simplu şi sec: Nu mă interesează!" "PSD nu poate rămâne captiv nici la Toader, nici măcar la propriul guvern", a mai adăugat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Adevărul despre pielea de pe carnea de pui: Ce ne spun specialiştii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.