Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TAROM se modernizează: Introduce clasa tarifară 'Light', fără bagaj de cală inclus

stiripesurse.ro
avion Tarom

Compania TAROM va vinde începând cu data de 26 octombrie 2021 bilete de avion fără bagaj de cală inclus. În 26 octombrie TAROM va introduce în oferta comercială clasa tarifară „Light”, iar odată cu aceasta compania aeriană națională va vinde bilete de avion care nu au bagaj de cală inclus în prețul biletului, anunță boardingpass.ro.

Odată cu această modificare, bagajul de cală gratuit va fi inclus doar în tarifele „Saver”, „Optim” și „Flex” din clasa economică și pentru toate bilete din clasa business rezervate pe zborurile TAROM.

Pasagerii care achiziționează bilete în clasa economică la tarif „Light” vor putea rezerva separat un bagaj de cală, însă la momentul publicării acestui articol costul acestei opțiuni este necunoscut.

Cel mai probabil, pasagerii care dețin statut SkyTeam Elite și SkyTeam Elite Plus vor avea în continuare un bagaj de cală inclus, indiferent de clasa tarifară a biletului rezervat. Noua politică comercială se aplică pe toate zborurile comerciale regulate operate de TAROM începând cu data de 26 octombrie 2021.

Potrivit informațiilor din sistemul de rezervări, în prezent TAROM vinde bilete în clasa economică sub trei clase tarifare: „Saver”, „Optim” și „Flex”. Pentru biletele din clasa business compania oferă două clase tarifare: „Semiflex” și „Flex”.

TAROM a fost ultima companie aeriană din Europa care încă vindea în 2021 bilete de avion cu bagaj de cală inclus în prețul tuturor biletelor de avion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.