Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tată şi fiică, salvaţi de poliţişti după ce au plecat în drumeţie şi s-au rătăcit în pădure

motociclisti padure

Un bărbat de 43 de ani şi fiica lui în vârstă de 14 de ani au fost salvaţi de poliţişti după ce au plecat în drumeţie cu motocicleta şi s-au rătăcit în pădure, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Miercuri seara, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au fost solicitaţi în vederea căutării a două persoane rătăcite în zona împădurită din afara localităţii Andreiaşu. Spre locul indicat au pornit poliţiştii, însoţiţi de reprezentanţi SVSU şi au demarat imediat operaţiunile specifice de căutare. Cele două persoane, un bărbat de 43 de ani şi fiica sa de 14 ani, au fost găsite în jurul orei 20,20, pe un drum forestier, la circa zece kilometri de localitate, în apropierea unui canton silvic", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, tatăl şi fiica au plecat în drumeţie cu o motocicletă, însă au rămas împotmoliţi pe un drum forestier şi au continuat să se deplaseze pe jos, fiind ghidaţi de GPS.

La un moment dat, după circa 3,5 kilometri parcurşi pe jos, la lăsarea serii, când au realizat că se îndreaptă într-o direcţie necunoscută, s-au panicat şi au sunat la 112, ulterior bateria telefonului descărcându-se.

Poliţiştii recomandă iubitorilor de drumeţii să se asigure că au un echipament adecvat şi să nu se aventureze în zone pe care nu le cunosc, să aibă cu ei o busolă, care poate fi mai utilă decât GPS-ul, iar la nevoie să sune la Serviciul Unic de Urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul autorităţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.